TÜM ÜRÜNLERDE ÜCRETSİZ KARGO
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Süpürgelerin Lideri ile Tanışın: Bosch Dikey Şarjlı Süpürge

13-11-2020 10:31
Süpürgelerin Lideri ile Tanışın: Bosch Dikey Şarjlı Süpürge

 

Temizlik Deneyiminizde Üstün Konfor...

Yaşam alanlarınızda üstün bir temizliğin tadına varın! Evinizi ya da ofisinizi pratik bir şekilde süpürmenizi sağlayacak Bosch Dikey Şarjlı Süpürgeler, sizlere kusursuz bir temizlik deneyimi sunuyor. Bu noktada, geliştirilen pek çok teknolojik özelliği ile evinizde en favori küçük ev aletiniz olacak söz konusu süpürgeler, tasarımıyla da gözlerinizi doldurmaya yetiyor.

Peki, Bosch dikey şarjlı süpürge ne gibi özelliklere sahip?

Kesintisiz Temizlik

Şarjı süpürgeler genel itibariyle, çok büyük mekanlarda işlevsel bir alet olarak görülmezler. Bunun en temel nedenleri ise şarjlarının kısa bir süre içerisinde bitiyor ve süpürme işlemeni tamamlayamıyor olması. Ancak, Bosch dikey şarjlı süpürgeler, bu yargıyı bir kenara bırakmanız ve kesintisiz bir süpürme deneyimi yaşamanız açısından eşsiz bir özellikle karşınıza çıkıyor. Çift batarya. Süpürgenizin çalışma süresini arttıracak bu özellik ile ihtiyaç duyduğunuz an ikinci bataryayı kullanarak yaşam alanlarınızı tertemiz hale getirmeye devam edebilirsiniz. Kolay bir şekilde çıkarıp takılabilen bataryalar, aynı zamanda power of all sistemi ile uyumlu olup pek çok Bosch el ve bahçe aletlerinde kullanılabilmektedir.

Ergonomik Tasarım

Minimal boyutları, kompakt ve hafif tasarımı ile pratik bir kullanıma sahip olan Bosch dikey şarjlı süpürgeler, kolay kavranabilme özelliğinden dolayı esnek bir temizliği mümkün kılmaktadır. 1.4 kg ağırlığı, birbirinden farklı başlıkları ve aksesuarları ile pek çok alanda kullanım sunan söz konusu süpürgeler, zemin temizliğinden tavan temizliğine kadar mükemmel bir temizlik imkanı sağlar.

Üstün Performans

Son teknoloji süpürge motoruna sahip süpürgeler, en iyi performansı elde etmeniz noktasında oldukça başarılı. Yüksek çekim gücü ile en küçük kırıntılarda bile benzersiz bir süpürme sunan söz konusu Bosch şarjlı dikey süpürgeler, hijyenik kullanımı ile de gönlünüzde taht kurmaya hazır. Daha temiz hava çıkışı için hijyenik ve kartuş filtreleri bulunan küçük ev aleti, toz ile temas olmadan pratik bir boşaltmaya sahiptir.

Yaşam alanlarınıza ve süpürme işleminize ayrıcalık katacak Bosch Elektrikli Süpürge Modellerine Erdilhome.com adresinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.