TÜM ÜRÜNLERDE ÜCRETSİZ KARGO
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Samsung Televizyonlar ile Bambaşka Bir Boyut

27-10-2020 11:53
Samsung Televizyonlar ile Bambaşka Bir Boyut

 

Seyir Deneyimlerinize Ayrıcalık Katın

Hayatımızın bir parçası haline gelen televizyonlar, her geçen gün çok daha fazla gelişime ve değişime uğrayarak ve son teknolojik özelliklerle donatılmıştır. Çok daha net görüntüler, canlı renkler ve kusursuz tasarımı ile ruhunuza hitap etmeye hazır olan Samsung Televizyonlar, eğlence anlayışımıza bambaşka bir boyut katmakta, yaşantımızı çok daha keyifli bir hale getirmektedir. Arkadaşlarınız ile yeni bir diziye başladığınızda, çok sevdiğiniz bir filmi çok daha kaliteli bir formda yeniden izlemek istediğinizde ya da kocaman bir ekranda eşsiz bir oyun deneyimi yaşamak istediğinizde söz konusu Samsung TV’ler sizlere eşlik edecektir.

Sizlere çok daha kaliteli ve keyifli bir seyir deneyimi yaşatma konusunda bir hayli iddialı olan Samsung Televizyonların Özelliklerini keşfetmeye hazır mısınız?

Kristal Ekran

Seyir deneyimlerinizi görsel bir şölene çevirmeye ne dersiniz? O halde Samsung’un kristal ekranı ile tanışın. Çok daha parlak ve keskin renklere sahip olan söz konusu televizyonlar ile kendinizi daha geniş bir renk yelpazesine sahip resmin içine bırakın. Kristal Ekran, optimize edilmiş renk ifadesi ile her detayı görebilmenizi sağlayacaktır.

3 Taraflı Çerçevesiz Tasarım

Yaşam alanlarınızda gerçek bir sinema keyfine hazırlanın. 3 taraflı çerçevesiz minimal tasarımı ile Samsung televizyonlar, her açıdan rahatlıkla izlenebilen sınırsız bir resimler sunar. Şık ve zarif Samsung’lara evinizde yer açın.

4K Çözünürlük

4K UHD TV, sıradan bir FHD’den 4 kat daha fazla piksele sahiptir. Bu özelliği ile söz konusu Samsung televizyonlar, gözlerinizin hak ettiği keskin ve parlak görüntüyü sunar. Görüntüyü sanki gerçekten sahnedeymiş görürsünüz.

HDR

En ufak detayları bile kaçırmayın. Seyir ve oyun deneyimlerinizde görsel ayrıntıların keyfini çıkarmanız mümkün. Yüksek dinamik aralık özelliğine sahip olan Samsung televizyonlar, en karanlık sahnelerde bile üst düzey parlaklık sunmakta.

Oyun İyileştirici

Samsung televizyonlar, ekran optimizasyonu ile gecikmeleri hemen hemen hiç fark etmemenizi sağlayarak size daha fazla kontrol imkanı veren Oyun İyileştirici özelliğini içerisinde barındırmaktadır. Oyunları daha hızlı oynamanızı sağlayan söz konusu oyun iyileştirici, şimdiye kadar yaşadığınız en etkileyici oyun deneyimini, görüntüde herhangi bir bulanıklık ya da titreme olmadan sorunsuzca yaşama olanağı sunar.

Seyir deneyimlerinizde beklediğinizin çok daha ötesini sunan Samsung televizyonlar ile hayal ettiğinizde şimdi çok daha yakınsınız. Yaşam alanlarınıza fazlasıyla yakışacak Samsung’lara Erdilhome.com adresinden kolaylıkla ulaşmak mümkün.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.