TÜM ÜRÜNLERDE ÜCRETSİZ KARGO
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Oturma Odanıza Yepyeni Bir Hava Katın

12-08-2020 10:07
Oturma Odanıza Yepyeni Bir Hava Katın

 

Oturma Odası Dekorasyon Önerileri

Evimiz içerisinde belki de en çok kullandığımız alandır oturma odası. Sevdiklerimiz ile birlikte keyifli vakitler geçirdiğimiz bu alan aynı zamanda, yorucu bir günün ardından eve geldiğimizde kendimizi attığımız ilk yerdir.

Yaşam alanlarınız içerisinde tüm dikkatleri üzerine çeken oturma odasının dekorasyonunda özenli davranmak önemli. Bu noktada, evinize karakter kazandırmak ve yepyeni bir hava katmak için Oturma Odası Dekorasyonuile ilgili önerilerimizi bir araya getirdik.

İşte, oturma odanıza yön verecek detaylar...

İşe Koltuk Takımı ile Başlayın

Oturma odasında tabii ki de en önemli eşya koltuk takımıdır. Tarzı, rengi, kumaşının dokusu, biçimi ve konforu gibi pek çok detay Koltuk Takımıseçiminizde sizlere fikir verecektir. Bu konuda, ilk olarak oturma odanızda nasıl bir tarzın hakim olmasını istediğinize karar verin. Avagart, modern, vintage, minimal, rustik?

Eğer oturma odanızda modern bir dokunuş istiyorsanız, daha sade ve düz hatlara sahip koltukları tercih edebilirsiniz. Ahşap ve metal detaylara, pastel renklere, gri ve bej tonlara sahip koltuklar modern bir oturma odası oluşturmanıza destek olacaktır. Bunun aksine, eğer oturma odanızı avangart detaylar ile gösterişli bir hale getirmek istiyorsanız Koltuk Takımı Seçiminde daha ihtişamlı modellerine yönelmelisiniz. Altın veya gümüş varakları, sim işleme detayları bulunan koltuklar söz konusu avangart tarza sahip olmanız konusunda oldukça etkili olacaktır. Bunlarla birlikte, eğer oturma odanızda vintage, retro gibi geçmiş dönemlerin havasını yaşatan bir tarz ile dekore etmek istiyorsanız kahverengi tonlar, haki ve hardal sarısı gibi renkler çok daha doğru bir seçim olacaktır. Oturma odanıza koyacağınız berjer ya da pufların renginin koltuk rengi ile kontrast oluşturması aradığınız vintage tarzı elde etmenizi kolaylaştıracaktır.

Oturma odası için koltuk seçimi yaparken tasarımının yanı sıra, konforlu olması öncelikleriniz arasında yerini almalı. Televizyonun karşısında uyuyakaldığınız günlerde, eve yorgun bir şekilde gelip de koltuğunuza uzandığınızda sizlere huzurlu hissettirecek, rahatlığı ile vazgeçilmeziniz olacak koltuklar oturma odanıza fazlasıyla yakışacaktır.

Tv Ünitesi ve Sehpaların İşlevselliğinden Yararlanın

Tv Ünitesi ve sehpa seçiminde, koltuklarınızın stilinden ilham olmak, bir bütün oluşturmak açısından oldukça önemli. Bu noktada, oturma odanızda kullanacağınız koltukların tarzına uyum sağlayan ünite ve sehpalar çok daha şık ve hoş bir ortam elde etmenizi sağlayacaktır. Bununla birlikte, söz konusu sehpalarınızın fonksiyonel olması, sizlere depolama alanı sunması önemli. Oturma odanıza detay katacak aksesuarlarınızı koyacağınız, kitaplarınızı yerleştireceğiniz raflar ve çekmeceler aynı zamanda çok daha düzenli ve ferah bir oda oluşturmanız noktasında sizlere destek olacaktır.

Oturma Odasına Dair Her Şey için: Erdilhome.com

Özgün ve şık tasarımları bir araya getiren Erdil Home, sizlere oturma odanızı stil sahibi yapmanın anahtarını sunuyor. Oturma odanıza yakışacağını düşündüğünüz pek çok parçaya online mağazamızdan ulaşabilirsiniz.

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.