TÜM ÜRÜNLERDE ÜCRETSİZ KARGO
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Erdil Home Dünyasına Hoş Geldiniz!

07-08-2020 09:54
Erdil Home Dünyasına Hoş Geldiniz!

 

Erdil Home Koleksiyonunu Keşfedin

Alanında uzman markaları aynı çatı altında buluşturan Erdil Home, yüksek kalite standartlarını karşılayan tüm ev ürünlerini sizlerle buluşturuyor. Evdeki tüm yaşam alanlarının eksiklerini tamamlayan, mobilyadan beyaz eşyaya, ev tekstilinden elektronik ürünlere uzanan geniş ürün gamı, yeni ev kuracaklar için ideal bir alışveriş platformu oluşturuyor.

Tüm İhtiyaçlar Tek Bir Sitede!

Oturma odası, banyo, bahçe, ofis ve mutfak konusunda gereksinim duyacağınız tüm faydalı eşyalar ile çok çeşitli mobilya alternatifleri Erdilhome.com’da sizleri bekliyor. Dekorasyonunuz için aradığınız özgün model, modern çizgi, pratik kullanım, ergonomik tasarım gibi tüm detaylar farklı alternatiflerle kullanıcıya sunuluyor. Sektöre adını yazdıran lider firmaların en revaçta olan ürünlerine kullanıcı dostu site tasarımımız sayesinde kolayca erişebilirsiniz.

Modern Tasarımlara Sahip Mobilyalar

Modüler ve panel mobilya konusunda aradığınız zengin seçenekler Erdil Home mobilya koleksiyonunda sizleri bekliyor. Dış ya da iç mekânlarda pratik kullanımlara imza atan Lavita, Turkuaz, Vrl, Lajivert, Efsane, İnFavori, Manolya, Beyaz Mobilya markalarının seçkin modelleri ferah dekorasyon çözümlerine giden iddialı seçenekler olarak boy gösteriyor. Oturma grubu, yemek odası, genç odası, TV ünitesi, masa gibi mobilyalarda nokta atışı çözümler Erdil Home’da…

Beyaz Eşya için Yeni Nesil Çözümler

Hayat kalitesini yükselten ve adeta birer asistan gibi çalışan Beyaz Eşya çeşitleri kategori altında sergileniyor. Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, derin dondurucu, ocak gibi olmazsa olmaz ev ürünleri ev ekonominizi sarsmayan enerji sınıflarına sahip. Beyaz Eşya Fiyatları konusunda yüzünüzü güldüren seçeneklere tek tıkla ulaşabilirsiniz.

Ankastre Şıklığı ile Modern Mutfaklar

Mutfak tezgahına ve dolaplara entegre edilerek modern bir dekorasyon sunan Ankastre Ürünler, Erdil Home farkıyla evinize geliyor. Kablo karmaşasına mahal vermeyen ve ferah bir çalışma sahası oluşturan ankastre davlumbaz ve ankastre ocak çeşitleri uygun fiyatlarla görücüye çıkıyor.

Yaşam Kalitesini Yükselten Küçük Ev Aletleri

İşlevleri kocaman, tasarımları ergonomik olan Küçük Ev Aletleri ev işlerini sizin için en pratik hale getiriyor. Kategori altında yer alan elektrikli süpürge, ütü, tost makinesi, kahve makinesi, karıştırıcı, doğrayıcı ve saç düzleştirici ürünler, gıda/içecek hazırlama ve temizlik konularında, geniş bir çerçevede hizmet sunuyor.

Elektronik Ürünlerde Ekonomik Çözümler

Boş zamanlarınıza eğlence katan ve dijital dünyanın kapısını aralayan televizyon çeşitleri sitede beğeninize sunuluyor. Samsung, Altus, Vestel gibi sektörün uzman markalardan oluşan televizyon modelleri berrak bir seyir deneyimi vadediyor.

Nitelikli Isıtma – Soğutma Çözümleri

Isıtma ve Soğutma konusunda seçkin markaların gözde ürünleri de Erdil Home ürün havuzunda yer alıyor. Bosh ve Veito Ani Su Isıtıcı çeşitlerine kategorisinden kolayca ulaşabilirsiniz.

Ev Dekorasyonu Konusunda Çıtayı En Tepeye Taşıyın!

Evinizi A’dan Z’ye döşeyen dekorasyon elemanları uygun fiyatlarla, ihtiyacınıza uygun seçeneklerde listeleniyor. Evlerin tüm odaları için çözüm üreten dekor eşyaları, her dekorasyon tarzına uyum sağlayan stiller ve işlevsel özellikler ile donanmış durumda. Ailenizle birlikte sıcacık yuvanızın keyfini çıkarmanız için Erdil Home dekorasyon ürünleri ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor.
Ev tekstil ürünlerinde bulacağınız zengin renk ve desen çeşitliliği seçim konusunda geniş bir skalaya yayılmakta. Uyku ürünleri ve banyo tekstili gibi konular için büyük bir açığı kapatan ürünler uygun fiyatlarla dekorasyon kategorisinde yer alıyor.

%100 Kalite, %100 Müşteri Memnuniyeti: Erdil Home

Evini kuranlara ya da evini yenileyenlere büyük kolaylık sunan Erdil Home, elektronikten tekstil kategorisine kadar birçok nitelikli ürünü tüketicilerle buluşturmanın haklı gururunu yaşıyor. Siz de Erdilhome.com farkıyla sunulan yaşam ürünlerine kolayca göz atabilir, online siparişinizi hemen oluşturabilirsiniz. Kredi kartı bilgilerinizi koruyan 256Bit SSL şifreleme sertifikası, ücretsiz kargo, hızlı teslimat gibi avantajlar da sizleri bekliyor.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.